Rólunk

1997 óta foglalkozom víztisztítókkal - háztartási és ipari készülékekkel egyaránt. Az aktívszenes tisztító berendezések értékesítését volt szerencsém mind egyénileg, mind pedig csapatban is végezni. Termék palettánk a lúgosító készülékek megjelenésével az utóbbi 2 évben bővült.

Küldetésünk

Magam is az évek során döbbentem rá a vízfogyasztás fontosságára, hogy mennyire elengedhetetlen eleme a mindennapi életünknek. Szeretjük például, ha valaki egészségesnek, életerőtől kicsattanónak lát minket, ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy ezért tennünk is kell. Ez a folyamat pedig az önmagunkra való figyeléssel és törődéssel kezdődik, melynek egyik fő pontja a kellő mennyiségben bevitt természetes folyadék, a víz.


A víz, mely a Bolygónk 70%-át borítja és amelyből fokozatosan kialakult az élet. Ami nélkül voltaképp nincs (is) élet. Ami a testünk 70%-át, valamint az agyunk és a vérünk összetételének 90%-át alkotja. A víznek köszönhetően működik megfelelően az emésztésünk és a kiválasztásunk és nem utolsó sorban a víz az, amelyben annyira szeretünk fürdeni. Mindezek paraméterek tekintetében elmondhatjuk, hogy a víz egy valódi/alapvető lételemünk. A víz – és vízfogyasztás mellett, arra is hangsúlyt szerettem volna fektetni, hogy olyan vállalkozást építsek fel, mely környezetbarát és tekintettel van a Földünkre. Annak tudatában, hogy ez olykor több odafigyelést és erőfeszítést igényel, egy olyan megoldásokat kerestem, mely segít megőrizni Földünk eredeti, egészséges állapotát és nem károsítja tovább azt. Ennek a gondolatnak köszönhetően született a víztisztító termékcsalád ötlete.


A magyar termékek iránti elköteleződésemnek pedig annak függvényében tudtam itt is eleget tenni, hogy készülékeink alkotóelemeinek nagy része Magyarországon került gyártásra.


Hiszem és vallom, hogy minden komolyabb extrakiadás nélkül egészségesen élhetünk pusztán már attól is, hogy a naponta bevitt vízmennyiségre odafigyelünk és minőségi, tiszta vizet iszunk. Én hiszek a víz egészségmegtartó erejében, és Ön?
 

Mindezekért hoztuk létre a www.kristalyviztisztito.hu oldalt.

Kristály víztisztító - Üveg és védőborítás

Viztisztító használatával mentesülünk az ásványvizek cipelésétől, és a környezetünket is védjük.

2 200Ft

Víztisztító cserekészülék

2 év után a cserekészülék már csak az eredeti ár 80%-ába kerül

27 360Ft

Kiemelt tudnivaló

Célja: Az ellenőrzött minőségű vezetékes víz utótisztítása. Mindezt elő és utószűrőkkel, ezüsttel impregnált aktív szénnel, bio anyagokkal és mágnessel éri el a készülék.

Elérhetőségek

1085 Budapest,
József krt. 37-39.

Tel.: 20/53-55-626
e-mail:

MenüpontokI. Első feladat: A csapvíz megszabadítása a fertőtlenítő anyagoktól (klór) és annak származékaitól (halogénezett metánszármazékok), lebegő szennyeződésektől, az esetlegesen a vízbe kerülő egészség károsító vegyszerektől, anyagoktól. Az aktív szén adszorbeáló képessége kiemelkedő. Nagyon sok vegyületet képes megkötni. Például: a klórt, a halogénezett metánszármazékokat, a mosószeroldatokat, a biokémiai vegyületeket, fehérítőszerveket, a színanyagokat, oldott olajokat, szaganyagokat, íz anyagokat, rovarriasztókat, oldószereket, kőolajat, szerves anyagokat, növényvédő szereket, stb. Az ezüsttel való impregnálása az aktív szénnek megakadályozza a baktériumok elszaporodását, fejlődését a vízben. (Az ezüst bemosódását az ivóvízbe a laborvizsgálatok kizárták.)

II. Második feladat: A víz vitalizálása, energetizálása, molekula szerkezetének újraépítése. Ezt a feladatot úgynevezett bio anyagokkal és mágnessel érjük el. Bio anyagok, melyeket erre a feladatra fejlesztettek ki, különböző típusú kerámiák és ásványi oxidok felhasználásával. Ezek jótékony hatásukat a „FIR” (távoli infravörös sugarak) és negatív ionok (anionok) kibocsátásával érik el. Kétféle bio anyagot használunk: - Lúgosító kerámia golyók: FIR kibocsátás: 92,6% - Turmalinos kerámia golyók: FIR kibocsátás: 92,4%, ionkibocsátás: 742 ea/cm3 Hatásukra a víz aktiválódik azáltal, hogy rezgési energiája megemelkedik, szabad elektronokkal dúsul. A nagyméretű vízklaszterek (fürtök - mivel a H2O dipólusos) kisebb részekre esnek szét. Mindezek jótékony hatása a víz közvetítésével a szervezetre: - A sejtek anyagcseréje felgyorsul, felerősödik (könnyebben tudják felvenni a tápanyagokat és az oxigént, hatékonyabb a méregtelenítés). - Tágulnak az erek, javul a vérkeringés (FIR, kisebb klaszter méret). - Lúgos irányba tolódik a vér és a sejtek pH-ja, segít a test savtalanításában, így hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. - Erősíti az immunrendszert, véd a szabad gyökökkel szemben (szabad elektronok). - Fokozza a test vízmegtartó képességét (hidratálás), ezzel rugalmasabbá teszi a testet (bőr, izmok, ízületek, stb.). Mágneskezelés: Hatására a víz polarizálódik, molekulaszerkezete átépül, dúsul elektronokban, enyhén lúgosabbá válik, csökken a felületi feszültsége, stb. - A mágneses mező energiája megemeli a sejtek energiaszintjét. - Sokoldalúan javítja a sejtek állapotát, anyagcseréjét, méregtelenítését. - A test folyadékrendszerét rendezett szerkezetűvé teszi. - Megakadályozza a lerakódásokat és segít megszüntetni azokat (érfalak, vesekő, nyálkő, stb.). - Javítja a véredények és a bőr rugalmasságát. - Fertőtlenítő hatása van. - Lúgosít, segít a szabad gyökök közömbösítésében. Mindezen hatások összeadódva támogatják testi, szellemi egészségünket, jólétünket.

Fülöp Sándor minden jog fenntartva © 2011-2024
created by webdream