Miért igyunk vizet?

„A krónikus vízhiány az oka a legtöbb testi betegségünknek.”
/Dr. F. Batmangelidj/


Miért igyunk vizet?


Mert a víz:
- a gondolkodási folyamat alapja: segíti az információáramlást, javítja a koncentráló képességet és a memóriát. Tanulásnál, stresszoldásnál elengedhetetlen. És még hangulatjavító is.
- Méregtelenítéskor támogatja a májat, a vesét, a vastagbelet, a tüdőt, a bőrt.
- Felfrissít, fiatalít kívül-belül
- Hőszabályzó: párologtatás, izzadás, hőelvezetés.
- Bőrünk, hajunk, körmünk szépítőszere, belső kozmetikum.
- Anyagot, energiát, információt vesz fel a környezetéből, eltárolja és továbbítja a sejtekhez.
- Erősíti az immunrendszert, segít allergia és asztma esetén is.
- Aktív reagens (anyagcsere, emésztés, légzés, kiválasztás, hormonális működés, idegingerület átvitel, gondolkodás, stb.)
- Nedvesíti légzőszervünket, védi a nyálkahártyákat a mikroorganizusmusoktól, lehetővé teszi az oxigén és széndioxid cseréjét
- Oldja a testünkben lévő szervetlen és szerves anyagokat.
- Keringési rendszerünk alapja (vér, nyirok).
- Enyhíti a fájdalmakat (fej, nyak, hát, reuma, fogak stb.).
- Elengedhetetlen az izom, a csontok, az inak és az izületek rugalmassá tételében, működésében.
- Támogatja az emésztést (enyhíti a gyomorfekély, a vastagbél gyulladás tüneteit, csökkenti a puffadást és a székrekedést).
- A test elsavasodásának legjobb ellenszere, segít eltüntetni a cellulitiszt. 
- Karcsúsít, elősegíti a zsírszövetek lebomlását, enyhíti az éhségérzetet.

„ A krónikus vízhiány az oka a legtöbb testi betegségünknek.”
/Dr. F. Batmangelidj/

Miért vizet igyunk?
„ Fejlett társadalmakban azt gondolják, hogy a tea, a kávé, az alkohol és a különböző üdítőitalok megfelelő helyettesítői a tiszta természetes víznek, amire a „stresszelt” szervezetnek szüksége lenne. Ez egy elemi és végzetes tévedés. Ezek az italok valóban tartalmaznak vizet, de emellett vízelvonó (dehidratáló) anyagokat is tartalmaznak. Eltávolítják az őket feloldó vizet és a szervezetünk víztartalékaiból is elvonnak! Manapság a modern életstílus a kereskedelmi italoktól teszi függővé az embert…”
/Dr. F. Batmanghelidj/
(A Testünk Vízért Kiált! Mandala-Véda Kiadó www.mandala-veda.hu)

Testünk közel 2/3-a víz. Naponta 2,5-3,5 liter vizet veszítünk (párolgás, kilégzés, széklet, vizelet). E veszteséget pótolnunk kell, méghozzá jó minőségű ivóvízzel.

Testsúly kilógrammonként 3 ml vízre van szükségünk. (Pl.: 70 kg esetén 2,1 l víz/nap.) Ha elegendő vizet ittunk vizeletünk színtelen, vagy világossárga.

Víztisztító cserekészülék

2 év után a cserekészülék már csak az eredeti ár 80%-ába kerül

27 360Ft

Kristály víztisztító - utváltóval

A készülék célja az ellenőrzött minőségű vezetékes víz utótisztítása.

34 200Ft

Kiemelt tudnivaló

Célja: Az ellenőrzött minőségű vezetékes víz utótisztítása. Mindezt elő és utószűrőkkel, ezüsttel impregnált aktív szénnel, bio anyagokkal és mágnessel éri el a készülék.

Elérhetőségek

1085 Budapest,
József krt. 37-39.

Tel.: 20/53-55-626
e-mail:

MenüpontokI. Első feladat: A csapvíz megszabadítása a fertőtlenítő anyagoktól (klór) és annak származékaitól (halogénezett metánszármazékok), lebegő szennyeződésektől, az esetlegesen a vízbe kerülő egészség károsító vegyszerektől, anyagoktól. Az aktív szén adszorbeáló képessége kiemelkedő. Nagyon sok vegyületet képes megkötni. Például: a klórt, a halogénezett metánszármazékokat, a mosószeroldatokat, a biokémiai vegyületeket, fehérítőszerveket, a színanyagokat, oldott olajokat, szaganyagokat, íz anyagokat, rovarriasztókat, oldószereket, kőolajat, szerves anyagokat, növényvédő szereket, stb. Az ezüsttel való impregnálása az aktív szénnek megakadályozza a baktériumok elszaporodását, fejlődését a vízben. (Az ezüst bemosódását az ivóvízbe a laborvizsgálatok kizárták.)

II. Második feladat: A víz vitalizálása, energetizálása, molekula szerkezetének újraépítése. Ezt a feladatot úgynevezett bio anyagokkal és mágnessel érjük el. Bio anyagok, melyeket erre a feladatra fejlesztettek ki, különböző típusú kerámiák és ásványi oxidok felhasználásával. Ezek jótékony hatásukat a „FIR” (távoli infravörös sugarak) és negatív ionok (anionok) kibocsátásával érik el. Kétféle bio anyagot használunk: - Lúgosító kerámia golyók: FIR kibocsátás: 92,6% - Turmalinos kerámia golyók: FIR kibocsátás: 92,4%, ionkibocsátás: 742 ea/cm3 Hatásukra a víz aktiválódik azáltal, hogy rezgési energiája megemelkedik, szabad elektronokkal dúsul. A nagyméretű vízklaszterek (fürtök - mivel a H2O dipólusos) kisebb részekre esnek szét. Mindezek jótékony hatása a víz közvetítésével a szervezetre: - A sejtek anyagcseréje felgyorsul, felerősödik (könnyebben tudják felvenni a tápanyagokat és az oxigént, hatékonyabb a méregtelenítés). - Tágulnak az erek, javul a vérkeringés (FIR, kisebb klaszter méret). - Lúgos irányba tolódik a vér és a sejtek pH-ja, segít a test savtalanításában, így hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. - Erősíti az immunrendszert, véd a szabad gyökökkel szemben (szabad elektronok). - Fokozza a test vízmegtartó képességét (hidratálás), ezzel rugalmasabbá teszi a testet (bőr, izmok, ízületek, stb.). Mágneskezelés: Hatására a víz polarizálódik, molekulaszerkezete átépül, dúsul elektronokban, enyhén lúgosabbá válik, csökken a felületi feszültsége, stb. - A mágneses mező energiája megemeli a sejtek energiaszintjét. - Sokoldalúan javítja a sejtek állapotát, anyagcseréjét, méregtelenítését. - A test folyadékrendszerét rendezett szerkezetűvé teszi. - Megakadályozza a lerakódásokat és segít megszüntetni azokat (érfalak, vesekő, nyálkő, stb.). - Javítja a véredények és a bőr rugalmasságát. - Fertőtlenítő hatása van. - Lúgosít, segít a szabad gyökök közömbösítésében. Mindezen hatások összeadódva támogatják testi, szellemi egészségünket, jólétünket.

Fülöp Sándor minden jog fenntartva © 2011-2024
created by webdream