GY.I.K.

Van engedélye a víztisztítónak?

Igen van. Engedélyünk száma: OTH 3332-2/2010

 

Mennyi vizet képes megszűrni a víztisztító?

15.000 liter ellenörzött csapvíz megtisztítására képes.

 

Mennyi ideig működik a víztisztító?

2 évig.

 

Mi történik a készülékkel 2 év/15.000 liter víz megszűrése után?

A cserekészülékeket gyűjtjük, hogy újrahasznosítsuk. Kérjük, küldjék vissza nekünk.

A képen feldolgozás előtt láthatóak a kimerült víztisztítók.

 

Mit jelent az, hogy cserekészülék?

Akik már használnak ilyen, vagy ehhez hasonló víztisztítót, rendelkeznek műanyag csővel és a csap végére szerelhető útváltóval. Így ez a 2db alakatrész nem tartozéka a doboznak cserekészülék esetén.

 

Mennyi a garancia a víztisztítókra?

Jótállást adunk gyártási és anyaghibára a vásárlástól számított 1 év határidőn belül.

 

Milyen technikai jellemzői vannak a víztisztítónak?

Kapacitása: 15 000 liter, vagy maximum 2 év

Maximális megengedhető víznyomás: 6 bar

Minimális víznyomás: 0,7 bar

Üzemi vízhőmérséklet: 5-38 Celsius

Súly: 1,7 kg

 

Mennyi vizet optimális/egészséges innom naponta?

Testsúlykilogrammonként 30ml.

 

Milyen feltételei vannak a 100%-os pénzvisszafizetési garanciának?

A kézhezvételt követően 3 napon belül e.mailben kell jelezni a visszaküldés okát.

Eredeti csomagolásban, sértetlenül kell visszakapjuk a víztisztítót. Ehhez kérjük előzetesen engedjék ki a készülékből a vizet. Csomagolják be műanyag fóliába, melyet le is zárnak. Így helyezzék vissza a dobozába, melyet szintén lezárnak.

Miután sértetelen csomagolásban, minden alkatrészével együtt megkaptuk a víztisztítót, visszautaljuk a vásárlási összeget. A vissza nem küldött alkatrészek árát nem áll módunkban megtéríteni.

 

Mit jelent az ingyenes szállítás?

Magyarország területén a kiszállítás ingyenes.

A garanciális és egyéb okokból történő visszaszállítás díja a megrendelőt terheli.

 

Mennyi a szállítási idő?

Magyarországon belül 1-3 munkanap.

Európa területén 5-9 munkanap.

 

Mitől lesz klóros, illetve kellemetlen szígú a csapvíz?

Kristály víztisztító - utváltóval

A készülék célja az ellenőrzött minőségű vezetékes víz utótisztítása.

34 200Ft

Cristal Water Purifier - fali adapterrel

A készülék célja az ellenőrzött minőségű vezetékes víz utótisztítása.

34 200Ft

Víztisztító cserekészülék

2 év után a cserekészülék már csak az eredeti ár 80%-ába kerül

27 360Ft

Kiemelt tudnivaló

Célja: Az ellenőrzött minőségű vezetékes víz utótisztítása. Mindezt elő és utószűrőkkel, ezüsttel impregnált aktív szénnel, bio anyagokkal és mágnessel éri el a készülék.

Elérhetőségek

1085 Budapest,
József krt. 37-39.

Tel.: 20/53-55-626
e-mail:

MenüpontokI. Első feladat: A csapvíz megszabadítása a fertőtlenítő anyagoktól (klór) és annak származékaitól (halogénezett metánszármazékok), lebegő szennyeződésektől, az esetlegesen a vízbe kerülő egészség károsító vegyszerektől, anyagoktól. Az aktív szén adszorbeáló képessége kiemelkedő. Nagyon sok vegyületet képes megkötni. Például: a klórt, a halogénezett metánszármazékokat, a mosószeroldatokat, a biokémiai vegyületeket, fehérítőszerveket, a színanyagokat, oldott olajokat, szaganyagokat, íz anyagokat, rovarriasztókat, oldószereket, kőolajat, szerves anyagokat, növényvédő szereket, stb. Az ezüsttel való impregnálása az aktív szénnek megakadályozza a baktériumok elszaporodását, fejlődését a vízben. (Az ezüst bemosódását az ivóvízbe a laborvizsgálatok kizárták.)

II. Második feladat: A víz vitalizálása, energetizálása, molekula szerkezetének újraépítése. Ezt a feladatot úgynevezett bio anyagokkal és mágnessel érjük el. Bio anyagok, melyeket erre a feladatra fejlesztettek ki, különböző típusú kerámiák és ásványi oxidok felhasználásával. Ezek jótékony hatásukat a „FIR” (távoli infravörös sugarak) és negatív ionok (anionok) kibocsátásával érik el. Kétféle bio anyagot használunk: - Lúgosító kerámia golyók: FIR kibocsátás: 92,6% - Turmalinos kerámia golyók: FIR kibocsátás: 92,4%, ionkibocsátás: 742 ea/cm3 Hatásukra a víz aktiválódik azáltal, hogy rezgési energiája megemelkedik, szabad elektronokkal dúsul. A nagyméretű vízklaszterek (fürtök - mivel a H2O dipólusos) kisebb részekre esnek szét. Mindezek jótékony hatása a víz közvetítésével a szervezetre: - A sejtek anyagcseréje felgyorsul, felerősödik (könnyebben tudják felvenni a tápanyagokat és az oxigént, hatékonyabb a méregtelenítés). - Tágulnak az erek, javul a vérkeringés (FIR, kisebb klaszter méret). - Lúgos irányba tolódik a vér és a sejtek pH-ja, segít a test savtalanításában, így hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. - Erősíti az immunrendszert, véd a szabad gyökökkel szemben (szabad elektronok). - Fokozza a test vízmegtartó képességét (hidratálás), ezzel rugalmasabbá teszi a testet (bőr, izmok, ízületek, stb.). Mágneskezelés: Hatására a víz polarizálódik, molekulaszerkezete átépül, dúsul elektronokban, enyhén lúgosabbá válik, csökken a felületi feszültsége, stb. - A mágneses mező energiája megemeli a sejtek energiaszintjét. - Sokoldalúan javítja a sejtek állapotát, anyagcseréjét, méregtelenítését. - A test folyadékrendszerét rendezett szerkezetűvé teszi. - Megakadályozza a lerakódásokat és segít megszüntetni azokat (érfalak, vesekő, nyálkő, stb.). - Javítja a véredények és a bőr rugalmasságát. - Fertőtlenítő hatása van. - Lúgosít, segít a szabad gyökök közömbösítésében. Mindezen hatások összeadódva támogatják testi, szellemi egészségünket, jólétünket.

Fülöp Sándor minden jog fenntartva © 2011-2024
created by webdream